Veelgestelde vragen

accordeon closed NIET AANKOMEN
HOE GEBRUIK IK HAARSPRAY?
  • Breng de haarspray aan op droog haar.
  • Houd de haarspray minimaal 30 centimeter van het haar tijdens het sprayen.
  • Voor meer volume: Buig je hoofd naar voren, spray direct op de haaraanzet.
  • Voor de styling van bepaalde gedeelten van je haar: Gebruik de haarspray vanaf de haaraanzet en style het op deze manier in het gewenste model.

Haarspray wordt gebruikt voor de afwerking van een kapsel of voor het creëren van volume. Haarspray biedt bescherming tegen de wind, vocht en de zon. Haarspray draagt bij aan meer glans aan het haar en verhoogt de effectiviteit van andere stylingproducten.

HOE GEBRUIK IK MOUSSE?

De mousse zorgt voor fixatie van het haar, het is makkelijk doorkambaar.

Schud de mousse voor het gebruik goed en houd deze ondersteboven. Spuit de gewenste hoeveelheid in je hand en breng het aan in vochtig haar. Breng het haar op deze manier in het gewenste model. Föhnen kan een versterkend effect hebben.

WELKE WERKING HEEFT PROVITAMINE B5?

Provitamine B5 is de belangrijkste haar vitamine. Provitamine B5 heeft vochtinbrengende eigenschappen en houdt vocht vast waardoor het uitdroging voorkomt. Het haar wordt hierdoor minder statisch en gladder, is beter doorkambaar, wordt versterkt en krijgt veerkracht.

WORDT PROSET GETEST OP DIEREN?

ProSet wordt niet en is nooit getest op dieren. 

WAAR KAN IK PROSET KOPEN?

Je koopt ProSet bij de supermarkt, drogist en groothandel. In zowel regulier formaat als mini. 

Producten

Toch nog vragen? Laat het ons weten!
Wij zijn continu bezig met de ontwikkeling en optimalisering van onze ProSet producten. Onze customer service staat je graag te woord. Op de contact pagina kun je je vraag stellen.